A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
EVA segítség
Állj!

Előtársasági időszak van, csak nyulfarknyi 1-5 nap. Előtársasági beszáolót nem kell közzétenni meg letétbe rakni.

Az lehet a baj, hogy az ügyvédek nem igen akarnak dolgozni, meg lehet, hogy a CB-ok két ünnep között nem tartanak nyitva!
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
Szia! Mintha úgy rémlene, hogy olyan, hogy előtársasági minőség megszűnt. Ugyanis korábban a társasági szerződés és a cégbírósági bejegyzés ideje közötti időszak előtársasági volt. Ez most jól jönne Neked. De ez, úgy tudom, már nincs. Tehát onnan él egy cég mikortól bejegyezték. Sajnos erre dec.31-ig már reális esélyed nincs.
Várj egy picit mit mondanak a Többiek.
Jolcsi
Válasz idézéssel
Üdv! Hát, azt hiszem egy picit túl nyugisra vettem a figurát. Ma akartam elindítani a cégalapítást (kft) de ahol próbáltam, ott közölték, hogy már nem tudnak velem az idén foglalkozni. Persze feltételezem, hogy van kb. 3000 ügyvéd, akiknél tovább próbálkozhatok. De...

A lényeg az lenne, vagy az lett volna, hogy 2009-ben már evás lehessek. Ehhez ugye az idén meg kell lennie a cégnek. Gondolom az alapítást meg is tudom csinálni, de létezik az, hogy ehhez 2007 december 20 előtt kell létrehozni a céget??? Azt hittem (pedig tudhatnám, hogy a templomban kell) hogy elég, ha az idén megvan. Nagyon csúnya történet, ha ezt most elszúrtam.

Ha a válasz az, hogy 20-a a határidő, van-e még esély arra, hogy ezt holnap még el tudom intézni? Tehát elegendő, hogyha megkezdem a cég alapítását, vagy már patentra bejegyzett cégnek kellett volna lennem holnapra?

Ááááááááá, nem is hiszem el.

Mondjatok valamit plíz...
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 3 Vendég