A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Váltottam
#1
Kedves Klári! Szerintem fogok kukucskálni, a saját könyvelésem azért én csinálom, meg a mérlegképes regisztrációm is megtartom. Mivel tervezem, hogy külföldre is kimegyek a termékekkel, már a szerződést megkötöttem (Regensburg) egy kicsit izgat mit is kell majd ott kibocsátani az értékesítésről. A szervező azt mondta semmit, ha számlát kérnek akkor azt Rechnung :-) néven kézzel kiállítom, de se nyugta se semmi. Kicsit kétkedve fogadtam ( uniós adószámom van, a termékek is védjegyezve vannak).
Hogyan fogok elszámolni a kinti bevételemmel? Ha van valakinek hasonló történetet átélt ügyfele és könyvelt ilyesmit neki, szívesen fogadom a jó tanácsot.

Látod Klári már is van kérdésem. :-)
Üdv: Marika
Válasz idézéssel
#2
Kedves Marika!
Esküszöm a napokban gondoltam Rád. Azon gondolkodtam, hogy vajon mi lehet azokkal a barátokkal akik kezték ezt a helyet. Rád gondoltam, mert hiányzol pláne mikor egy bérletes téma van.
Nem vagyok irigy, szívből örülök annak, hogy megtaláltad azt a tevékenységet ami boldoggá tesz. Mivel a kódokat meglelted, ráéró idődben kukkints be hozzánk.
Puszi: Klári
Válasz idézéssel
#3
Kedves Fórum Tagok ! Már biztosan kevesen emlékeznek rám, de anno az alapító tagok egyike voltam. Furcsa véletlen folytán ma belebotlottam Lundában a facebookon.
Kicsit nosztalgiáztam, aztán megkerestem a belépési adataimat.
Klári látom még mindig igazgatod, terelgeted a dolgokat.

Én már nem könyvelek, belefáradtam. Most olyat csinálok amitől vidám vagyok, imádom a munkám. Valódi virággal készítek egyedi kézműves ékszereket. Kézműves vásárokba járok, illetve most készül a webshopom.
Itt megnézhetitek munkáim ha valakit érdekel.

<!-- m --><a class="postlink" href="https://www.facebook.com/amarisflowellery/">https://www.facebook.com/amarisflowellery/</a><!-- m -->

Nagy virtuális ölelést küldök mindenkinek, és kitartást Nektek.
Üdv: Marika
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég