A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
felszámolási eljárás illetékek és közzététel visszaigénylése
#1
Köszi szépen!
Válasz idézéssel
#2
Talán itt!

A Magyar Államkincstár a teljes körű tájékoztatás érdekében honlapján a „Kapcsolódó anyagok" között naponta közzéteszi a cégbírósági eljárási illetékek és a költségtérítések jóváírásainak adatait.

A tájékoztató cégbírósági számlánként tartalmazza a Kincstár könyvelési dátumát, ügyazonosító számot (ha van), a befizető nevét, a befizetett összeget. Ezekre az adatokra vonatkozó keresési lehetőséget biztosítottuk.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a tévesen utalt, illetve a fel nem használt összegekre vonatkozó visszatérítési igényükkel a székhelyük szerinti illetékes törvényszéket mint cégbíróságot, illetve a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot szíveskedjenek írásban megkeresni.

1. Cégbírósági számlára befizetett összeg visszaigénylése
(10032000-0101XXXX)
Az illetékes cégbíróság kérelemre igazolást ad ki a számlájára befizetett, fel nem használt illetékről. Majd írásbeli kérelemmel és ezen igazolás csatolásával kell a cégbíróság székhelye szerinti illetékes állami adóhatósághoz fordulni. (25/2006. IM rendelet 9.§.)
"Ne veszitsétek el a fejeteket.
Az élet még szeretné megsimogatni."
Válasz idézéssel
#3
Sziasztok!

Az egyik cégünk felszámolási eljárást indított, de az adós közben kifizette a tartozását. Most visszajár az illeték nagy része és a közzétételi díj is.
Hogyan tudom ezt visszaigényelni?
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég