A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..csak úgy beszélgetnék
katt a képre Big Grin
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
gugu7 Írta:A gyógyír a legzúrössebb pillanatban is a humor! Na meg otthon egy mosolygó maci!

Klári

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a jótanácsot! A Tokai sem is rossz ötlet Tongue !
Hát az elmúlt két napban volt itthon humor bőven. A vírus ledöntött a lábamról, le voltam tiltva a netről is! A mosolygó mackóm azt mondta, hogy már nemcsak a láztól remegek, nekem elvonási tüneteim is vannak, ezért most megengedte, hogy egy kicsit köztetek legyek! Szerintem a nagy engedékenység azért van, mert tudja, hogy egy-két nap és visszatér a hangom is, akkor aztán...... :twisted:
Tünde
Válasz idézéssel
Valahogy én is pont erre a következtetésre jutottam.....
Válasz idézéssel
Gondoltátok volna? Big Grin

"Ma van az év legszarabb napja"
<!-- m --><a class="postlink" href="http://index.hu/tech/tudomany/formula0122/">http://index.hu/tech/tudomany/formula0122/</a><!-- m -->
Válasz idézéssel
Én már olyat is olvastam, hogy felleltek egy teljes iroda épületet , igazgatóstól, alkalmazottastol mindenestől.
Ez akkor derült ki amikor a tulaj értékesíteni akarta.
Komoly fejtörést okozott a könyvelőjének.
Elfelejtették odaadni a vásárlásról a számlát.
Válasz idézéssel
Eddig azt hittem, hogy a legnagyobb dolgot én leltem fel az egyik cégnél: egy autót.
Aztán az egyik ismerősöm felvilágosított, hogy ők egyszer egy egész építési telket "leltek fel". :lol:
Válasz idézéssel
Ha vigasztal mi minden évben lelünk fel telefont.
Hát nem ráz a röhögés tőle.
Marika
Válasz idézéssel
Az egyszeri ügyvezető megy mendegél egyik telephelyén. Összecsapja két kezét és felkiált: Jééééé.... találtam egy locsoló autót 8O ! Na adjuk el gyorsan!

Az egyszeri könyvelő csak bujja csak bujja a könyveket 15 évre visszamenőleg de a locsoló autónak se szagát se bűzét nem érzi. A poros nyomról nem is beszélve :roll:
Válasz idézéssel
egy kedves tagunk mesélt ma egy történetet, neki küldöm ezt a képet :roll:


Csatolt fájl(ok)
.jpg   Ma, 15:26">locsoloauto.jpg (Méret: 43 KB / Letöltések: 1,102)
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
Nekünk is volt már több sztorink is, de talán a legjobb az volt amikor egy vallalkozozonk eljött hozzánk, és kellőképpen ideges volt az egyik alkalmazottja miatt.
Ennek a lényege az hogy olyankor dadog.
Szidta az egyik alkalmazottját kb ilyen stilusban:

A kukuku....va anyjat olyan hühühülye, hogy meg az ukuja is nulla.

Mi már az asztal alatt voltunk szinte, mert nem nagyon tudtuk visszafogni a nevetest. )
Válasz idézéssel
Biztos mindenkinek van 1-2 kedves története ami a munkájához kapcsolódik. Ifjú koromben bérügyi csopvez.voltam egy ÁG-nál. A kampány időszakban minden ki-beléptetést én csináltam, hogy jobban haladjanak a bérszámfejtéssel.Jött egy dolgozó, leadta a papírjait és mondtam neki, hogy jöjjön vissza 1 óra múlva. Megkért, hogy hamarabb jöhessen a papírokért, mert nagyon sietnie kell. Megegyeztünk abban, hogy fél óra múlva visszanéz. Amikor visszajött átvette a papírjait, majd azt mondta, engedjem meg, hogy köszönetképpen elénekeljen 1 dalt nekem. Koós János: Mi férfiak...és rázendített... Csurgott a könnyem a nevetéstől, amit azért próbáltam visszafojtani, nehogy megsértődjön a dolgozó. Délben mentünk ebédelni és a másik irodában dolgozók kérdezték, hogy a rádióban melyik adót hallgattuk, mert áthallatszott hozzájuk, de ők nem tudták befogni.
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
verocs Írta:Pár hónapja kaptam a drágámtól egy vasalóállványt, mert mondtam neki, hogy ha az lenne, akkor biztosan nagyobb kedvvel vasalnék. Lehet, hogy már lassan illene kipróbálni? :lol:
Verocska, én illen könnyelmű kijelentést sohase tennék!
Válasz idézéssel
Sziasztok!
Az egész vasaló ügy egy nagy marhaság. Elmeséleml az én nagyon kedves barátném történetét. A férje felajánlotta ,hogy vesz neki egy hiper-szuper vasalót / akkor még csak mutatóban volt a gőzölős tipus/ . De az én okos barátném visszautasította, azt mondta a férjének, hogy inkább egy vasalónőt vegyen neki. Azóta is saját kezűleg vasal.
Katla
Válasz idézéssel
Pár hónapja kaptam a drágámtól egy vasalóállványt, mert mondtam neki, hogy ha az lenne, akkor biztosan nagyobb kedvvel vasalnék. Lehet, hogy már lassan illene kipróbálni? :lol:
Válasz idézéssel
Marcsi!

Szólni kéne az ing gyártóknak, hogy a könyvelők himnemű hozzátartozói részére fejlesszenek ki olyan kellemes viseletű ing anyagot amit nem kell vasalni. Szerintem a világ elfoglalt asszonyai - akiknek nincs háztartási alkalmazottuk - percenként hálálkodnának nekünk! Big Grin Big Grin

Addig meg csináld magad jóasszony módszer.
Válasz idézéssel
gugu7 Írta:Na elmék haza. Lázadoznak a fiuk! Azt mondják nincs vasalt ing. Montam tanuljanak meg vasalni, de közölték hogy főzni már megtanultak mert enni akarnak, a vasalást nem vállalják. Montam nősüljenek meg, de azt mondták egy frászt:a lányok nem tudnak szépen iget vasalniBig Grin
Klári

Vasaló? Az meg mire való?! Én amikor ruhát vásárolok, mindíg figyelemve veszem h kell-e vasalni, vagy sem. Mitagadás, a választásnál óriási előnyt élveznek azok a darabok, amelyeket nem kő vasalni. Néha szoktam csak elővenni , ha ősszel találok néhány szép színű falevelet, akkor azokat ki szoktam vasalni. Smile
Marcsi
Válasz idézéssel
Na elmék haza. Lázadoznak a fiuk! Azt mondják nincs vasalt ing. Montam tanuljanak meg vasalni, de közölték hogy főzni már megtanultak mert enni akarnak, a vasalást nem vállalják. Montam nősüljenek meg, de azt mondták egy frászt:a lányok nem tudnak szépen iget vasalniBig Grin
Klári
Válasz idézéssel
Közöljük a férjünkkel,hogy az X.-ik éjszaka helyett 5 puttyonyost kérünk?Ellenkező nem esetén fordítva?
Válasz idézéssel
Igazad van Klári, / mint mindig / a lányoknak tényleg 5.
Üdv
Katla
Válasz idézéssel
Tünde!

Ne keseredj el!! Már én is a teljesítőképességem utolsó morzsáit fogyasztom, amivel együtt jár a hibalehetőség. Ha vígasztal, nekem már van olyan cégem, akinek kétszer küldtem el a bevallását!!! Majd az egyik "0"-át nem dolgozzák fel!!! :lol: Úgy kell Nekik.....! :lol:
"Nekem a sorsom az, hogy megélhetem, amire vágyom és amire nem,
S ha választhatok, a holnap szebb legyen..."
Válasz idézéssel
Lányoknak 5. Big Grin
Válasz idézéssel
Tünde Írta:Van valami gyógyíretek a végkimerülésre?

humor + 3 puttonyos Tokai aszú Big Grin
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
Sziaszok!

Cirmi, a kollegáim itt ülnek a mellettem lévő szobákban és az ajtóm folyton nyitva van! Big Grin Csak lusták felállni és bejönni. Egyszerűbb a fórumon lógni és megnézni az itteni válaszokat.

Tündi! Te csak kérdezz! Hátha nem tudunk válaszolni! Big Grin
A gyógyír a legzúrössebb pillanatban is a humor! Na meg otthon egy mosolygó maci!

Klári
Válasz idézéssel
Szörnyű, egyre figyelmetlenebb vagyok!
Már látom, hogy az egyre szaporodó kérdéseimmel az őrületbe kergetek majd mindenkit. Ezért előre "itt kérek elnézést".

Van valami gyógyíretek a végkimerülésre?
Tünde
Válasz idézéssel
Klárikám,ne tedd,mert akkor telefonon hívnak folyton,az macerásabb! Valamelyik fórumban volt egy beszólásod " hogy szakadna rájuk a budi" Pont beesett az egyik ügyfelem,keresztbeállt benne a flatus/bélgáz/f...,nem mert valami döntést meghozni nélkülem és én pont fenn kaszinóztan a fórumon.Hátam mögé állt és beleolvasott. Úgy elkezdett nevetni,mondta ezt a kiszólást nem ismeri,pedig most írta meg a magyar-angol és fordított szlengszótárt! Rögtön felírta,a következő kiadásban lehet,hogy olvashatjuk.Mondtam neki, ezen a fórumon láthat a szótárába való kifejezéseket ,de várjon a jegyzeteléssel még március-április - májusig ,na akkor olvashat az elkeseredés kifejezésével kapcsolatos verziókat.

Az első éjszaka joga.... ,nekünk ez majd juniusban juthat eszünkbe nem?
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég