A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
..csak úgy beszélgetnék
Igazad van, Klári, csak hétvégén tudok én is hatékonyan dolgozni....
Válasz idézéssel
Brátaim mindenki eldobta a pennát? Big Grin
Egyere többen vagyunk az éjszakában, vagy csak sokan az Illést bambultuk ahogy Zsemle írta? Smile
Klári
Válasz idézéssel
Nyugodjatok meg ez nem fog változni!
Igazi elmélyült munkát csak ilyenkor tudsz csinálni. Két telefon és három ügyfél között csak újra meg újra keresem a fonalat amit eldobtam.
Klári
Válasz idézéssel
bpga Írta:.. ez sosem fog változni?

de igen, ha abbahagyjuk a könyvelést
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
Nekem meg lassan arra sincs energiám hogy végigolvassam a hozzászólásokat... Idén eddig minden hétvégét végigdolgoztam, nem napi 8 órában. Sad
Válasz idézéssel
Sziasztok,
mostanában többet "lógok" az oldalon mint eddig bármikor, jó a társaság. :-)

viszont most jobban érzékeltem, hogy még ilyenkor is - szombat délután ilyen sokan dolgozunk.....
...az utóbbi években már teljesen rászoktam mérlegidőszakban a hétvégi munkákra.. ez sosem fog változni?
Válasz idézéssel
Hát ezt Ők sem tudják! Történt, hogy egy lelkes ősi termelő bejelentette a szabályosan foglalkoztatott román munkavállalóját, és eljőve az nagy 06t1031 időszak és becsülettel azt is beküldte. Összeültek a vének tanácskozni a Lehel piac melletti libaf.. szinű házban és csak gondolkodtak, gondolkodtak, ugyan hogyan is tudnák meghágni a szellemek által küldött intelmeket amit a halandók csak Art.-nek hívnak. Hosszas tanakodás után kisütötték, hogy elvagyon ott dugva - senki meg nem találja- egy passzus minek alapján mezei adószámért kellett volna fohászkodnia a jóasszonynak már akkor mikor magához fogadta az idegeni ifjút. A jóasszony küldötte hiába mondta, hogy az intelmek szerint járt el gazdája, a vének ítéletet hirdettek, amire nincs gyakorlat az nincs, és minden furcsa dolgot a gyakrathoz kell faragni.
A köldött fejet hajtott a fensőbbségek előtt és a fohászt kengyelfutóval elküldte, kisvártatva sok billogzóval visszakapta.

Tanulság: adószámot akkor is ki kell váltani ha nem kell. Big Grin
Válasz idézéssel
Apropó házvezetőnő. Van akinek nincs biztosítása, és talán az a legjobb megoldás, hogy am-ként 200 napot nyalnak neki ( hogy legyen nyugbizt is) + megfizeti az egbizt-et. Ha magánszemély kiskönyvvel foglalkoztat valakit, akkor havonta ebevallást kell tennie. Ezentúl be kell jelentkeznie az APEH-nál, kell adószámot kérnie, vagy nincs ilyen kötelezettsége?
Üdv. Edit
Válasz idézéssel
Milyen jó lenne, ha nem adókedvezményt vehetnénk figyelembe az elektronikus "terhek" növekedése miatt, hanem kiutalnának minden könyvelőnek legalább most egy házvezetőnőt!!!!
"A rohanó élet hasra esik...."
Válasz idézéssel
Sziasztok!

Rákattintva azt olvasom, hogy a szolgáltatás átmenetileg szünetel. Mint ma reggel meg délelőtt a ügyfélkapúúúúúúúúúúúú..???

Klári
Válasz idézéssel
Én pedig már kb. 20 éve tudom, hogy az APEH-tól!!!! :twisted:
Tünde
Válasz idézéssel
Sziasztok,
remélem a jan.31.-i határidő után legalább fél napot lazítottatok...
( Én a tátrai havas lejtőket látogattam meg.)

Lazításképpen nézzétek meg ezt a rövid videót...
Ő már kb. 20 éve tudta kitől kell tartani.......

<!-- m --><a class="postlink" href="http://videa.hu/main.php?page=play&v=9105J7zhNTxgJmcZ">http://videa.hu/main.php?page=play&v=9105J7zhNTxgJmcZ</a><!-- m -->
Válasz idézéssel
No addig nincs baj mig jókat tudunk magunkon nevetni! Persze az sem árt, hogy a mellettünk lévő "macik" eltűrjék, hogy az év 5 hónapjában legalább "lökött manóként" kóborolunk körülöttük, és a vasalt ingjükre nem igazán figyelünk. Big Grin
Klári
Válasz idézéssel
Kedves Klári!

Akkor úgy látszik, hogy téged is hatalmába kerített a "szakmai ártalom". Múltkor színházban voltam és a II.felvonásnál már azon morfondíroztam, hogy vajon ezek a színészek EVÁsak-e vagy az EKHO-t választották-e? 8O
Válasz idézéssel
Nem borzasztó, hogy bárhol vagyunk, bármit csinálunk valami mindig a munkát juttatja az eszünkbe.
Azért minél többet kellene kikapcsolódni. Szeretnék végre egy jó vastag oldalas könyvet rövid határidőn belül kiolvasni. Sajnos csak a szakmai lapokkal végzek gyorsan.
Vicus
Válasz idézéssel
Szóval az úgy van, hogy a gyerekek évek óta hangverseny-bérletet, meg szinház jegyeket ajándékoznak nekünk karácsonyra. Idén mér az uram is rászokott. Ezek a jegyek természetesen a legnagyobb hajtás idejére esnek.
Többször, több soron rögzítettük, hogy az Erkel Szinházban a Traviátára van jan.31-én jegyünk. Pe4rsze, hogy elfelejtettem. Tegnap este megyek haza 6 órakor és jön velem szembe az uram igen zord ábrázattal talpig öltönyben, fehér ingben és nyakkedőben. Mág ekkor sem fogtam gyanút megkérdeztem tőle, hogy hol volt tárgyalása délelőtt. Na gondolhatjátok milyen csúnyán nézett rám. A vége, hogy oda értünk. Hallgatom ALfred egyik áriáját bevágódik az agyamba, hogy az énekes ügyfelünknek nem küldtem el a 06084-est 0-val. Mondom az uramnak, haza felé menet ugyan mennünk már be az irodába, mert éjfél előtt nekem még lenne dolgom. Mivel a visszaigazolást is le akartam tölteni, akkor látom, hogy nagy örömben vagytok.
Szóval én még szösmötöltem egy kicsi gyorsan éjfél előtt.
Klári
Válasz idézéssel
Klári, és valami jó kis vidám darabot néztetek meg?
Nem is rossz ötlet a határidő estéjére beiktatni egy klassz programot! Követni kellene a példádat. Engem bizti ösztönözne arra, hogy ne szöszmörögjem el az utolsó napokat.

Szép álmokat mindenkinek!
Tünde
Válasz idézéssel
Mondom az uramnak! Előbb is elvihettél volna szinházba, mert mire hazajöttünk és véletlenül fellátogatok a fórumra mit látok itt a húsvét, mindenki örül én meg nem tudok semmiről.
Azt mondja vitt volna ha a ma estit is nem késtem volna le (két hónappal ez előtt vette). Nektek elárulom elfelejtettem, és 6-kor még "vidáman" a dolgozómban robotoltam.
Korábban meg azért kellet volna vigyen, mert akkor talán a "nagyságosok" előbb öntik formába amire vártunk.

Klári
Válasz idézéssel
gugu7 Írta:Na úgy látom egyedül maradtam! Klári

gondolod? Big Grin
Naná, hogy normális vagyok.
A hangok is megmondták.
Válasz idézéssel
Na úgy látom egyedül maradtam! Mindenkinek jó pihit a hátralévő pár órában!
Klári
Válasz idézéssel
És van aki hazaér a munkából és utána otthon kezni újra a sajátjait. Természetesen a fórumosok segítségével.
Katla
Válasz idézéssel
Bizony-bizony! Mi is voltunk abban a pillanatban 10-en. Úgy tünik reggel 8-tól este 9-ig mindenki dolgozik ezerrel aztán feljövünk és megnézzük mi a helyzet mások házatályán. Big Grin Ilyenkor éled fel a fórum. Nem vettéetek észre?
Klári
Válasz idézéssel
Először azt hittem, rosszul látok, de nem!!! Ebben a pillanatban 82 látogatónk van! :lol: Big Grin :o Smile
Tünde
Válasz idézéssel
Csak megfontoltan! Határidőra úgy is minden kész lesz! Úgy még nem volt, hogy nem! Big Grin
Válasz idézéssel
Ez nagyon ari! A malackával együtt én is versenyt futok az idővel!
Tünde
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég