A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Karbantartás
Kedves Könyvelés!
Komolyan mondom jól esik a felajánlás. Köszönöm ha segítesz, első sorban amikor informatika a probléma.
Előre is nagyon köszönöm!
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
Kedves Klári!

Tudunk valahogy, valamiben segíteni neked?
Válasz idézéssel
Kedves Marcsi!
Sajnos Lunda már nem irányítja ezt a felületet. Annak érdekében, hogy ne szűnjön meg átvettem. Én nem értek az informatikához, ezért jelentős nehézségeim vannak. Ettől függetlenül igyekszem.

Kérlek, ha nem idevaló dolgot,vagy felhasználót látsz feltétlenül jegyezd meg amit lehet megteszek.

További sikereket kívánok szeretettel Neked és minden olvasónknak!

Válasz idézéssel
Kedves Lunda !

Nagyon  sajnálom,hogy nem a régi aktivitással működik a fórumunk.
Emlékszem amikor regisztráltam szinte függővé váltam,mert olyan pörgős volt,ma már sajnos nem az.
Tőletek tanultam meg a könyvelés nem játék ,szeretettel kell csinálni,minden vállalkozás mögött családi életek vannak.
Nagyon szeretném ha újra tudnánk egymásra támaszkodni és nem napokat heteket kellene várnunk a segítő válaszra.
Látom,hogy mennyien böngészik mint vendég az oldalunkat ,töltögetik le a segédleteinket ,nagyon örülök,hogy megtudjuk osztani ,mindig találunk valamit amire égetően szükségünk van.

DE azért ismétlem önmagam.

Legyetek kedvesek szigorítani a regisztrációs szabályokon,ne lehessen kéretlen reklámokkal megbombázni egy topicot még átmegy a regisztráción is, szeretlek benneteket,szigorítsunk a regisztráción,az olvasás is legyen regisztrációhoz kötve, így talán újra egymásra találnánk.

Köszönöm,

Pmarcsi
Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és sosem kell többet dolgoznod.

Válasz idézéssel
Kedves Lunda !

Ismétlem önmagam.

Legyetek kedvesek szigorítani a regisztrációs szabályokon,ne lehessen kéretlen reklámokkal megbombázni egy topicot még ha csak hobbi,szabadidő is az elnevezése.Nagyon szeretlek benneteket,szigorítsunk a regisztráción,az olvasás is legyen regisztrációhoz kötve.

Köszönöm,

Pmarcsi

Válasz idézéssel
Szia Marcsi!
Már töröltem a beírásokat, igyekszem a felhasznált is kitiltani.

Válasz idézéssel
Kedves Lunda !

Mvnfs93d01 felhasználó kitiltását kérem,szét spalte az összes topicot.

Legyetek kedvesek szigorítani a belépési szabályokon,nem vagyok dokumentum és információ irigy,de itt sajnos mindenki mindent lát és mindent letölthet regisztráció nélkül is.

Köszönöm,

Pmarcsi

Válasz idézéssel
Köszönjük az információt!
A l b a

Válasz idézéssel
Sziasztok!

Az oldal új tárhelyre költözése miatt 09.26 - 10.09. között előfordulhat, hogy néha elérhetetlen lesz az oldal.
Ahogy vége jelezni fogom.

>>Lunda<<
“software is like sex : it's better when it's free..”
Válasz idézéssel
Kedves Klári!
Az idő még a téli időszámítást mutatja, ami a kinti valósággal teljesen egyező. Big Grin
A l b a

Válasz idézéssel
Zsuzsa! Erre!!!!! Tongue Tongue Tongue Tongue

Köszi!!! Tongue

Még egy pirulóst is teszek hozzá!!! :oops: :oops:
Válasz idézéssel
Szia Alexiarven!
Fórum kezdőlapon a táblázatos rész fölött "Új hozzászólások". /Erre gondolsz?/
Üdv.: Zsuzsa
Válasz idézéssel
Kedves Lunda, Gugu és a többiek!

Egy apró szőke kérdésem lenne.Az utóbbi időben nem mindig tudtam benézni napi rendszerességgel/ rajtam kívülálló okok miatt Sad / de a régi fórumban volt egy olyan pont amit én nagyon szerettem amely az utolsó látogatás óta keletkezett hozzászólásokat egybe gyűjtötte Szeretem az új felületét a fórumnak, de vagy abszolut szőke vagyok, vagy abszolut szőke vagyok,, de ezt nem találom. Ezért ez nekem nagyon hiányzik. Megtalálom, vagy búcsút intettetek neki? Ha igen , akkor pls... :o nem lehetne visszahozni???? Smile Smile

Köszi alexirven

Pd: bocs nem találtam jobb helyet a kérésemnek...
Válasz idézéssel
Lunda! köszi, működik, hogy mindenképpen megnézzem a privát üzenetet.
Ha a puszik esõcseppek, egy tengert küldök, Ha az ölelés falevél, egy erdõt küldök Nektek.
Válasz idézéssel
Szia Polika!

A gyanús üzenetekre ezzel tudod felhívni a moderátor figyelmét...
Üdv.: János
Válasz idézéssel
Most látom van itt egy lefordított háromszögben felkiáltójel. Az mit jelent?
Ha a puszik esõcseppek, egy tengert küldök, Ha az ölelés falevél, egy erdõt küldök Nektek.
Válasz idézéssel
és ha az egyes hozzászólások sorszámot kapnának,amire vissza lehet hivatkozni?
Válasz idézéssel
Szia Lunda!

Kérdés volt, nem feltétel. Még mindig kérdés, mivel nemrég használom ezt a fórumot, hogy itt nincs ilyen funkció ("válasz erre")?
Ahol lehet, hanyagolom az idézet használatát, ahogy kérted.

Technikailag nem értek hozzá, nem tudom, hogy a "válasz erre" vagy az idézet egyszerűbb megoldás. De ha tudom, h. kinek a milyen előzményére válasz, akkor könnyebb egy beszélgetésfolyamot visszakövetni, pláne, ha pörgős topikról van szó...
(És ez sem feltétel, csak javaslat. Vagy még az sem.)
Üdv, Zs.
Válasz idézéssel
OK! Meg van privát üzenet.
Marika
Üdv: Marika
Válasz idézéssel
Szia Lunda!
A macid változatlanul nagyon tetszik , de mi az a PÜ?
Marika
Üdv: Marika
Válasz idézéssel
Sziasztok!
A smile-k és a rangok visszakerültek.
Sikerült a főoldalra hasonló szolgáltatást kitenni mint a régi oldalon volt, azaz az új hozzászólások megjelennek egy listában.

A legfontosabb, a keresés beállítása megtörtént, így remélem gyorsan megtalálja mindenki amit keres majd.
Kérem ha ezek után is gond lenne vele azt jelezzétek PÜ. Aki teheti tesztelje kicsit.

Cirminek: az e-mail üzenetbe nem fenyegetésként szerepel, hogy több ilyen üzenetet nem kapsz, hanem megnyugtatásként. Azaz amíg nem lesz időd megnézni ne izgulj mert nem kapsz akár több száz levelet. Hiszen egy üzenet elég, hogy tudd van új a hozzászólásban.

Marika: az angol nyelv, és az alap kinézetet már átállítottam. Így neked és másnak sem kell állítani semmit, ahhoz hogy magyarul és a zöld kinézetben jelenjen meg a fórum.

polika: Az előző hozzászólások egyszerű és teljes, sokszor többszörös visszaidézésére hívtam fel a figyelmet.

Erzsó: Nem a memóriát terheliSmile Foglalja az adatbázis tárhelyet (jó sokatSad)

sazsu: Admin kérésének teljesítését nem hinném, hogy feltételhez kellene(lehetne)kötni!
Adott témára válaszolni tökéletesen megfelel és elegendő az új hozzászólás gomb.
“software is like sex : it's better when it's free..”
Válasz idézéssel
polika Írta:Vagy azzal bánjunk óvatosan, hogy Erzsó fejét az élet szeretné még megsimogatni? Most istenbizony nem hülyéskedem, tényleg nem tudom.
A Mindmegettés sütik jók, én arról a honlapról szoktam főzni, sütni.
Polika!
Lunda azt kérte,hogy az előző idézetekkel bánjuk óvatosan,mert nagyon terheli a memóriát a sok szöveg!
Ha mindenképpen akarsz idézni,mondjuk egy régebbiből,mert ami azon az oldalon van,azt nem érdemes...az látszik!
..akkor szerkeszteni lehet belőle a legfontosabb mondatot.Ha visszanézed,bizony előfordult,hogy többen ugyanazt az idézetet egy oldalon többször vágás nélkül behozták,no ez a fölösleges.
De az "élet a Te fejedet is szeretné megsimogatni!"...még én is,ha eljössz a talira...Puszika
"Ne veszitsétek el a fejeteket.
Az élet még szeretné megsimogatni."
Válasz idézéssel
Szerintem amit mi idézünk mások hozzászólásaiból. Van aki mindig beidézi azt a hozzászólást, amihez neki is van hozzáfűznivalója és ezek gondolom, hogy sok helyet foglalnak, ezért mondta Lunda, hogy óvatosan bánjunk vele.
Elég egy mondatot is idézni, vagy megszólítani azt, akihez intézzük a gondolatunkat.
Ha nem így van Lunda kijavít, remélem.
Erika
Válasz idézéssel
Lunda megint fejlesztett. Vagy karbantartott. Mégsem volt leállás. Kicsit még furcsa, hogy ugyanabban a témában két sor is van egymásután, de majd megszokjuk.
A sütikkel van egy kis gondom: melyik idézetekre kell vigyázni?
Amit korábban be szoktunk vágni előző hozzászólóból, vagy esetleg valami jogdíjas lehet? Vagy azzal bánjunk óvatosan, hogy Erzsó fejét az élet szeretné még megsimogatni? Most istenbizony nem hülyéskedem, tényleg nem tudom.
A Mindmegettés sütik jók, én arról a honlapról szoktam főzni, sütni.
Válasz idézéssel
ÁÁÁÁÁÁ!!!!! Köszönöm!!! :oops:
"Ne veszitsétek el a fejeteket.
Az élet még szeretné megsimogatni."
Válasz idézéssel

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég