A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Végelszámolás feladatai
#1
Ide hoztam egy másutt feltett anyagot!
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
#2
Na ennek én is örülök! Legalább most már tiszta!
Erika
Válasz idézéssel
#3
Lilla Írta:Na képzeljétek, megmozgattam a TB-seket rendesen. Tegnap délelőtt "mindenki" nekem keresett. Végül már egy TB-ellenőrt is bevontak.
A lényeg, hogy úgy van, ahogy kigondoltam, és jól csináltam, hogy kijelentettem a végelsz. kezdő időpontjával a Bt beltagot, hiszen a személyes közreműködése véget ért. A TB tv. 10§ 2. bek. a) pontja is ezt támasztja alá.
Ma még az Apeh-ot is felhívtam és ott is azt mondták, hogy a tag ugyan fizethet a cég megszűnéséig, de egyáltalán nem kötelezett járulékfizetésre. Sőt még akkor sem lenne, ha ő volna a végelszámoló és mondjuk díjazás nélkül látná el, vagy a min. bér 30%-ig vesz fel tiszteletdíjat.

Na, ennek örülök, mert úgy néz ki én is megtaláltam a kérdésedre a törvényi szabályhelyet. TB tanfolyamon nyomoztuk ki nyugdíj témában de erre is érvényes. Most sajna per pillanat rohannom kell, de holnap ideírom. 3! paragrafus együttolvasva adja ki a választ, ezért nem volt könnyű ezt megtalálni.
pusszantlak
Ha véghezviszed a lehetetlent, a főnököd felveszi a napi teendőid közé... ..
Válasz idézéssel
#4
egyszerűsített végelszámolással kapcsolatos anyag:
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.mobilkonyvelok.hu/2008/11/egyszerusitett-vegelszamolas/">http://www.mobilkonyvelok.hu/2008/11/eg ... lszamolas/</a><!-- m -->
Válasz idézéssel
#5
Ide teszek egy jó kis összefoglalót.
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég